Wat Staf Kan: trots op je lichaam

Wat staf kan is een interactief verhaal met extra spelactiviteiten voor kinderen van 5 tot 7 jaar. Het neemt hen mee op reis door hun lichaam waarbij ze verschillende lichaamsdelen ontdekken (mond, buik, neus, oren, ogen, benen/voeten en armen/handen) en de geweldige dingen die ze hiermee kunnen doen.

Spelen in groep
Het verhaal- en spelletjesboek

Het verhaal- en spelletjesboek

Bestel GRATIS het 'Wat Staf Kan' verhaal- en spelletjesboek en deel het uit aan leden van de jeugdbeweging, sportclub, aan je eigen kinderen, … Ideaal voor kinderen van 5 tot 7 jaar.

  • Het verhaal van Staf (prenten en tekst)
  • Doe-opdracht bij elke prent en tekst
  • Puzzels en spelletjes: zoek-de-verschillen, kleurplaat, verbind de cijfers, doolhof, …
Max. 25 stuks


Dankzij de steun van P&V Verzekeringen

Spelactiviteit

Klaar om de lichaamsmagie van Staf de trol en zijn vrienden te delen met een groep kinderen? Doe een spannende Staf de trol-tocht met de groep en wissel het verhaal af met boeiende opdrachten. Met een kant-en-klaar spelverloop is de spelfiche de perfecte gids tijdens deze ontdekkingstocht. Download de spelfiche gratis en doe de Staf de trol-tocht op het speelplein, de jeugdbeweging, een verjaardagsfeestje, … Ideaal voor een groep kinderen kinderen van 5 tot 7 jaar.

Download de spelfiche

Waarom een project rond lichaamsdelen?

Wist je dat het stimuleren van een positief lichaamsbeeld bij jonge kinderen van essentieel belang is? Lichaamsbeeldvorming begint al op jonge leeftijd, zelfs in de kleuterperiode. Wat Staf kan bevordert het waarderen van het eigen en andermans lichaam. De nadruk ligt op de functionaliteit van het lichaam waarbij het niet uitmaakt hoe het eruit ziet, maar wel wat het lichaam allemaal kan en hoe sterk het is.